Dečko koji obečava

subota, 17.11.2007.

Uzdisaji

Koliko je normalno da ona uzdiše i govori prostote tijekom spolnog čina? Naime nedavno sam počeo izlaziti s jednim novim društvom i tu je bila i ta jedna cura. Stalno je htjela da priča samnom i stalno se motala oko mene. Ona se meni u početku baš nije dopadala (mislim malo je punija!), ali kasnije jedne večeri kada smo popili više nego inaće kod jednog frenda u kući, tu smo sjedili u krug ili šetali okolo po sobi (neki su i plesali, ali ja ne!).

Odjednom se stvorila pokraj ene, tako brzo da sam skoro vrisnuo!
Šapnula mi je na uho da dođem s njom, da joj nešto trebam pomoći ili da mi nešto važno mora reći, ali ne može tu, nisam sad siguran... uglavnom odvela me je u, kako sam kasnije saznao, sobu frendovih roditelja. Čim je ušla gurnila me na krevet, od siline sam odskočio dvaput. Zatim je skinula majicu i grudnjak. Imala je stvarno velike sise koje su skretale pogled sa salenjaka ispod njih. Moram priznati da mi se odmah digao!

Sjećam se da sam htio nešto reći, ali ona je već počela pušiti mog Slavka. Odustao sam od govora, zgrabio joj jednu sisu i jako je stisnuo. Kasnije smo se skroz skinuli i ja sam počeo da je ševim. Gledao sam kako joj sise skaču gore dolje, trudeći se ne gledati salenjak. Ona je glasno uzdisala a zatim je počela izvikivati razne prostote, kao: "O bože oprosti! Kakav kurac! Kakav pastuh! Kakav konj! Ožeži! Tiskaj! Daj mi ga kurac volim više od boga!" i td. da sad ne nabrajam, uglavnom cijelo je ona vrijeme nešto vikala, uzdisala i dahtala da sam jedva dočekao vrhunac i konačno je ušutila kada sam joj svršio po velikim sisama i salenjaku.

Sad ja vas pitam jel to normalno?
Da li je možda glumila kao one kurve u pornićima?
Jeli netko imao slično iskustvo?



- 21:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker