Dečko koji obečava

četvrtak, 01.11.2007.

Masters Of Horror: Imprint (2006)

(r: Takashi Miike)

Image Hosted by ImageShack.us

Ako je početak serije Masters Of Horror bio mlak, onda je barem završila uz big fuckin bang. Sjećam se da sam nakon gledanja Jennifer pomislio šta li je tek Miike napravio da su njegovu zabranili? U Jennifer je prošla i scena kanibalizma nad dječijim lešom, znao sam da je Miike morao nadmašiti samog sebe i pokazati amerima kako se rade pravi horrori. Imprint je jedan od boljih Miikeevih filmova. Ima jebenu atmosferu, dosta bolesnih scena - meni je recimo najgore bilo vađenje i bacanje fetusa. Te nakon odgledane epizode nije mi uopće čudno što ovo ameri nisu prikazali na tvu! Malo mi je smetalo jedino što su svi govorili engleski, to je ubijalo atmosferu, ali nije strašno, to je jedini ustupak na koji je Miike pristao. Sve drugo je njegov prepoznatljivi stil.

bradavica ko slika
Fina bradavica

Priča?
Amer dolazi na neimenovani otok i u bordelu traži kurvu u koju se zaljubio. Ne uspjeva je naći ali upoznaje jednu drugu kurvu koja ju je poznavala i ona mu priča što se desilo s njegovom voljenom kurvom. Ali tko još vjeruje u kurvine priče?

visi

Bolesno i ludo, odlične atmosfere i tempa. Dakle, dobri stari Miike je ponovno napravio odličan posao. Nakon Jennifer svakako najbolja epizoda iz prve sezone.

Ocjena: 8,5/10


[EDIT]: Kreteni na ImageShack-u su mi opet za ovu drugu sliku (fina bradavica) stavili ono upozorenje - zabranjeno uploadanje porna!
Moroni!


- 20:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker