Dečko koji obečava

petak, 23.11.2007.

Screaming Dead (2003)

(r: Brett Piper)

scena pod tušem
Konačno sise!

Nakon Night Skiesa još jedan biser!
Priča?
"Poznati i šokantni umjetnik" plaši žene pa ih onda slika. A onda odluči da s njih par i nekim tipom odu u neku kuću di se kao pojavljuje duh s neke slike. Duh bi trebao biti iz 19 stoljeća ili tu negdje a slika je očito stara mjesec dva - i nevjerovatno je loša!

male ali simpa
Barem ima par sisa...

Uglavnom scene su nevjerovatno jadne, mislim da su se trudili da ispadne lošije ne bi uspjeli. Uglavnom na kraju se duh polumaterijalizira - on može dirati i udarati, ali kad njega netko hoće udariti ponovno je nematerijalan. Zaveže žene u podrum, a jednu pokuša ubiti nekom spravom za mučenje - usijanom bušilicom koja liči na metalni dildo. Tad uleti onaj tip i na kraju ga nekako sredi.

reže nokte
Prvi horror u kojemu sam vidio scenu u kojoj ženska reže nokte! KUL!

Sve u filmu je jadno i glupo tako da je ovo smeće negledljivo! Jedini je plus pokazivanje par simpatičnih sisica i jedan urnebesno smiješni CGI efekat ("Oči u magli"!:-).

Image Hosted by ImageShack.us
CGI - strašni duh!

Film sam pogledao "ubrzano" odnosno, s čestim preskakanjem dosadnih dijelova, samo da vidim hoće li se šta desiti. Čak sam par puta pustio i koji dijalog, pa i "strašnu scenu" kad oči progone soon to be porno dive, ali ništa, nije glupo na onaj dobar način.

Ovo je jednostavno ništa.

Ocjena: 0,5/10 (ipak je bilo sisa!)



EXTRA:
A tek ovo, na odjavnoj špici!
ti si mi pesma!


- 20:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker