Dečko koji obečava

srijeda, 09.05.2007.

Ginger Snaps: Unleashed (2004)

(r: Brett Sullivan)

Krv na snegu

Prvi film me je ugodno iznenadio i zato sam ovaj pogledao očekivajući razočarenje - obično tako bude s (nepotrebnim) nastavcima odličnih filmova. Ovaj je osjetno lošiji od prvog koji je bio neponovljiva kombinacija teen filma i "ozbiljnog" horrora, a kemija između dvije glavne glumice je jednostavno nosila film. Srećom autori ovjde nisu ni pokušali jednostavno kopirati dobitnu formulu nego su napravili film koji može stojati sam za sebe i koji je atmosferom i feelingom potpuno drugačiji od prvog dijela.

masturbation
Ah, grupna masturbacija, ništa bolje za opuštanje živaca...


Priču neću otkrivati samo ću reći da se drugi dio nastavlja direktno na prvi i da ovdje pratimo manje privlačnu od sestara. Režije se prihvatio editor prvog dijela Brett Sullivan, kojemu to nije prvo redateljsko iskustvo i napravio je dobar posao.

Glumci su i ovdje odlični kao i u prvom dijelu, a kraj je također odličan.

Sve u svemu nemam nekih zamjerki ni ovdje kao ni kod prvog dijela, ali ipak film mi se čini malo razvučen u nekim dijelovima i nema tog (neočekivanog) iznenađenja kao što je bilo s prvim filmom. Uglavnom jako dobar film i odličan horror koji opet možda nije za "prave" horror fanove nego više za "ostale";-)

Ocjena: 8,5/10





- 23:39 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker