Dečko koji obečava

četvrtak, 08.11.2007.

Knjigom po guzici

Plačeni tekst

Poštovani!

Pred vama je još jedno izdanje našeg polugodišnjeg kataloga o nedavno izdanim knjigama i onima koje su trenutno kul. Pogledajte i izaberite, ne morate kupiti, ali ako kupite sudjelujete u velikoj nagradnoj igri! Glavna nagrada: KNJIGA! Iz opširnog kataloga posebno izdvajamo:

KAKO JEBATI - Pero Kruty, poznati jebolog, koji je čak u Americi i snimio par filmova za Private porno studio, izdao je novu, odnosno najnoviju knjigu samopomoći. Kako jebati je odličan priručnik, ili barem podsjetnik svima koji bi jebavali ili to čine ali ne stručno. Za samo 199,99 kuna postanite i vi predmet priča u vašem selu! Naručite!

MADRAC OD EKSERA, STARA MEDICINA - Shirawamy Turpey, zašto je Indija jedna od svjetskih velesila danas i jedna od najnaprednijih zemalja svijeta? Zato što se tamo još štuje stara medicina, posebice spavanje na ekserima. Spavajte i vi zdravo. Naručite. Samo 209.99 kn, za članove kluba knjige koji su skupili preko 320 bodova 15% povoljnije!

DOSKOČICE - Mirko Fodor, vjerovatno jedan od naših najboljih i trenutno najcjenjenijih komičara, Mirko Fodor konačno se odlučio na jednom mjestu skupiti sve svoje dosjetke, šaljive doskočice i humoristične priče, knjiga je nazvana jednostavno Doskočice. Tiskana je u 500.000 primjeraka i već je prodana u zavidnom broju. Provjerite zašto! Cijena: 99,99 kn. Ekstra! Dva primjerka za samo 159,99 kn! Iznenadite prijatelja ili poznanika lijepim darom!

KAKO SE DOBRO PRODATI - dr. Klawudy Mudantorew, evo konačno i ovog svjetskog mega-hita i u našem prijevodu! Kako prodati svoje organe i zaraditi najviše, gdje što prodati i zašto, zašto Talijani kupuju bubrege ali ne i jetre, gdje sa očnim jabučicama, na ova i mnoga druga pitanja o prodaji svojih i organa svojih bližnjih naći ćete samo u ovoj veličanstvenoj knjizi! Cijena: 121,99 KN. U pretplati 10% jeftinije! Naručite ODMAH!


- 20:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker